Referenciák:

"Egyértelműen segített a coaching, örülök, hogy belevágtunk! Más lettem a gyerekeimmel itthon, türelmesebb :-), igyekszem jól megélni minden velük töltött időt- tudatosan. A lányokkal a változás abban is áll, hogy érzem, más vagyok velük, belül.

 A munkahelyemen próbáltam másképp viszonyulni - sikerült többször nem belemenni panaszáradatba, és az a legfontosabb, hogy tudatosult bennem már közben, hogy lépjek ki belőle."

 Vica


"Odafigyelés, nyugalom, kedvesség, profizmus,... nap estig sorolhatnám. Az a határtalan kedvesség és nyugalom ami Andiból árad teljes mértékben hozzá járul ahhoz, hogy azonnal megnyíljak és kendőzetlen őszinteségben beszéljek érzéseimről, gondolataimról, problémáimról. Felismeri a benned rejlő lehetőségeket, segít abban, hogy jobb, nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb, pozitívabb, érzelmekben gazdagabb, boldogabb és sikeresebb életét élhess! A szeretet, a törődés és az élet további olyan oldalait mutatta meg - és mindezt segített megérteni amiről eddig nem is tudtam -, hogy létezik! Szívből ajánlom mindenkinek!"

Csaba


 " Érzem a pozitív változást mindennapi dolgokban, azt, hogy azt kapom, amit adok. Ami a leghangsúlyosabb: a hit abban, hogy ÉN KÉPES VAGYOK változni, változtatni, rajtam múlik, és nem a körülmények határoznak meg. Persze van még mit fejlődnöm, de ezt is egy kalandként élem meg. :-)" 

Évi


"Csak ajánlani tudom! Andi nagyon kedves, odafigyelő ember, minden alkalommal élveztem a beszélgetést. Gyorsan értünk el hatalmas eredményt! Köszönöm!! ❤️"

 Edit


"Kíváncsian vártam az első alkalmat, hiszen nem tudtam milyen egy coacholás. Jól döntöttem, Andi egy utazásra vitt, ami nem csak az adott problémámon, hanem saját magamon is segített. Egy utazás, mely saját magamhoz is közelebb vitt és sok megható pillanatot is köszönhetek neki. Köszönöm Andi! :)"

Letti

Szeretettel üdvözöllek! Nagy Andrea vagyok - Life coach,  Tréner

Nyolc évvel ezelőtt az élet óriási kihívás elé állított, amit le tudtam győzni pozitív hozzáállásomnak köszönhetően. Azóta hálás vagyok mindenért, boldogan és örömmel élem az életemet. Megismerkedtem a pozitív pszichológiával, sokat tanultam, fejlődtem, és teszem ezt folyamatosan. A coachingot magaménak érzem, így segítségemmel megtalálják és elérik ügyfeleim vágyaikat, céljaikat úgy, hogy Ők saját maguk felismerik a bennük rejlő megoldásokat. Már megtanultam hogyan kezeljem a nehézségeket. Képes vagyok azonnal változtatni egy -egy kellemetlen szituációban a hozzáállásomon, viselkedésemen. Az életemben történjen bármi amire van ráhatásom, képes vagyok a lehető legjobbat kihozni belőle. Még azokból a helyzetekből is ami elsőre rossznak tűnik. 

Az életedben kialakuló elakadásaid továbblendítésében segítek, ha megtorpantál és nem tudod merre menj tovább. Néha előfordul, hogy külső segítségre van szükség ahhoz, hogy felfedezd a kiutat a nehézségeidből. A coachinggal kérdésekkel és önismereti gyakorlatokkal inspirállak, hogy megtaláld a konkrét célodat, ráláss az élethelyzetre amiben vagy, és segítek megtalálni  mit és hogyan tegyél a boldogabb, örömteli életért.  Támogatlak, hogy megleld a térképet Önmagadhoz, és felszabadítsd belső erőforrásaidat. Te is képes vagy rá, hogy megteremtsd magadnak a boldog életet! A coaching folyamatban ebben támogatlak.

Vélemények:

"Már a legelején éreztem a bizalmat. Az ülések feldobták a napjaimat, mindig szívesen mentem .......és minden egyes alkalom feltöltött pozitív energiákkal. Andi kedves, odafigyelő, türelmes, nyugodt személyisége azonnal arra késztetett, hogy őszintén beszéljek a problémámról és maximálisan megbíztam benne, tudtam, hogy ő segíthet nekem. Minden úgy haladt, ahogy nekem kényelmes volt, nem volt olyan érzésem, hogy bármit is rám erőltetne.., érdeklődően figyelt rám és kérdezett. Olyan dolgokat sikerült megfogalmazni minden találkozás során, melyek engem is gondolkodásra késztettek. A kitűzött cél fele haladtunk hétről-hétre, lépésről-lépésre, hamar látható eredményeket értünk el. Nagyon sok mindenre sikerült rájönnöm, változtatni vagy épp új dolgokat beépíteni a mindennapjaimba, amit hálásan köszönök neked ! Hálás vagyok neked, hogy energiát és időt szántál rám ! ❤"

Betty


"Andival való beszélgetések nagyon sokban segítettek egy általam kevésbé ismert oldalam felismerésében. Segített az általam felvázolt célok megközelítésében és elérésében. Nyitottságával és kedvességével érdemes másnak is megismerkednie!
Sok szeretettel ajánlom mindenkinek!
Köszönöm a rengeteg segítséget!☺"

Réka 


"Izgatottan vártam az első konzultációt, mert tudtam, hogy segíteni fog másképpen látni a világot! Hálás vagyok Andinak, mert segített elindulni egy úton és tudatosult bennem, hogy a saját életemen csak én tudok változtatni! Azóta sokkal nyugodtabb, boldogabb és magabiztosabb lettem és pozitívan látom a világot! Köszönöm Andi,hogy segítettél ezen az úton!!

Brigi


"Minden jó volt, az ülések egytől-egyig, a beszélgetések, a füzet, a feladatok, MINDEN! Sajnálom hogy vége, de nem élem meg rosszul ezt se, ami érdekes számomra! Köszönöm szépen, hogy részese lehettem!"

Éva


"Én csak ajánlani tudom!
Nagyon kedves és türelmes! Köszönöm az "útbaigazítást "! ❤️ "

Niki